Підкажіть мені, будь ласка, де в Івано-Франківську я міг би замовити букет квітів для своєї дружини? Вирішив влаштувати їй сюрприз на наш черговий ювілей. Вже забронював столик в ресторані і хочу, щоб прямо туди квіти доставили.
Букет квiтiв
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-11-10 12:05:03
Сподіваюся, ваш сюрприз для дружини вдасться і ви проведете цей вечір в приємній романтичній обстановці. Частіше б чоловіки влаштовували своїм жінкам такі приємні сюрпризи. Раджу вам заздалегідь подбати про квіти, щоб не шукати їх в останню хвилину. Ви можете купити квiти в Івано-Франківську через Інтернет і відразу домовитися про те, куди вам їх доставлять, коли і у скільки. Це дуже зручний сервіс, до того ж там можна замовити ще якийсь додатковий подарунок до букету - шоколадні цукерки, повітряні кулі або плюшеву іграшку.
Поделиться32022-02-06 22:06:04
Сейчас много таких сервисов.
Поделиться42022-02-06 22:08:29
Помимо цветов, советую вам своей жене в подарок косметику Скейндор купить https://cullinan.com.ua/info/brands/skeyndor/ Даю вам сто процентов - угодите по полной! Мне муж такой сюрприз сделал, и прямо в точку попал! Косметика очень качественная, дает потрясающий результат буквально сразу.
Поделиться52024-02-17 16:42:41
Хорошо что люди подсказали.