Edmonton Role Play

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Edmonton Role Play » Общая курилка » Порадьте, будь ласка, щось заспокійливе


Порадьте, будь ласка, щось заспокійливе

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго вечора. Порадьте, будь ласка, щось заспокійливе. В останній час відчуваю нервове напруження і тривожність. Ось і зараз не можу ніяк заснути. Усілякі думки у голову лізуть.

0

2

Може вам треба вернутися до лікаря? Іноді так буває, що безсоння зовсім вимотує людей. Тут вже травки не допоможуть. Лікарі призначають снодійне та якісь більш ефективні заспокійливі препарати.

0

3

Можу порадити вам звернутися до трав, і випити чай з м'яти або лаванди. Вони відомі своїми властивостями заспокоювати нервову систему.
Також можна заварити ромашки. Вона теж непогано заспокоює.

0

4

Розумію, як важко бути постійно в напрузі. Однак, також варто звернути увагу на лікарські препарати, які можуть допомогти вам заспокоїтися. Наприклад, ви можете спробувати препарати на основі бальзаму лимона або валеріани. Вони допоможуть знімати тривожність і відновити емоційний баланс. Можу порекомендувати Валеріану в таблетках. Вона продається у аптеці Рецептіка у Дніпрі  https://receptika.ua/ua/dnepr
Якщо шукаєте альтернативи трав'яним засобам, спробуйте використовувати техніки глибокого дихання та медитації. Вони можуть допомогти вам заспокоїтися і зменшити стрес.

https://i.postimg.cc/mk60PLp6/19-04-2022-202003.jpg

0


Вы здесь » Edmonton Role Play » Общая курилка » Порадьте, будь ласка, щось заспокійливе